Kaj je novega pri autoDNA?
NOVO autoDNA poročilo o zgodovini vozila

Novo autoDNA poročilo o zgodovini vozila

1 julija 2022

Od 1. julija 2022 bo autoDNA poročilo o zgodovini vozil ponujalo dodano vrednosti za naše cenjene stranke. Da bi sledili svetovnim trendom, je bil postopek nakupa na spletni strani poenostavljen in bolj intuitiven. Cilj sprememb je strankam ponuditi nove ugodnosti, ki so jih navdihnile sodobne rešitve, ki se uvajajo in uporabljajo na svetovnih trgih.

Še vedno ostajamo pri obsežnih poročilih o življenjski dobi vozila, ki prikazujejo njegovo preteklost na podlagi VIN številke. V skladu s poslanstvom podjetja naj bi prodajalcem in kupcem še bolj pomagalo pri ozaveščenem in varnem nakupu.

S spremembo videza poročila o zgodovini vozil želimo našim strankam ponuditi še bolj uporaben, funkcionalen in pregleden izdelek z vrsto dodatnih ugodnosti. Ena izmed njih je inovativnost, zahvaljujoč uvedbi novih segmentov v poročilo (Center za obveščanje in QR koda). Drugi element, ki je bil podvržen optimizaciji, je oddelek zgodovine vozila. V tem segmentu, kot tudi v celotnem poročilu, smo izboljšali jasnost in berljivost z uporabo novega UX/UI za uporabnika, uporabljene so nove barve, v skladu s psihologijo barv, tako svetlo in jasno ozadje ter. Zahvaljujoč tej pionirski rešitvi, ki je sestavljena z dodajanjem QR kode, smo omogočili, da se ponudba prodaje vozila tako na spletu kot izven njega, razširi na podlagi  poročila o zgoovini vozila.

autoDNA poročilo je sestavljeno iz več segmentov, organiziranih v berljivi časovno urejeni linearni postavitvi. Omogoča preverjanje zgodovine vozila preko VIN številke, kar lahko vpliva na kakovost izbranega vozila. Gre za enega najpomembnejših elementov, s katerim se mora kupec seznaniti pred nakupom avtomobila.

Naš primarni produkt je bil razvit v skladu z najboljšimi svetovnimi standardi. Nov segment v poročilu – Center za obveščanje – omogoča na enostaven način preverjanje vsebine poročila za posamezno VIN številko, saj vsebuje najpomembnejša obvestila o njeni zgodovini. Podatki so predstavljeni v enostavni in berljivi obliki, celoviti že na ravni vizualnega sprejema. Zgodovina vozila je predstavljena v obliki kronološke časovnice, s katero želimo uporabnikom pomagati pri seznanjanju z dogodki iz zgodovine vozila in omogočiti učinkovito prepoznavanje morebitnih težav in tveganj, povezanih z rabljenim vozilom.

Že med brskanjem po prodajnih ponudbah se je vredno seznaniti s poročilom o zgodovini vozil autoDNA, da bi kakovostne avtomobile filtrirali iz tako imenovanih avtov “limon” (avtomobilov z okvarami in vprašljivo preteklostjo). Informacije, vključene v poročilo, izboljšujejo preglednost avtomobilske industrije in dvigujejo njeno raven na mednarodno raven.

Druga sprememba je nov videz nakupovalne košarice na spletni strani autoDNA, ki naj bi izboljšal uporabniško izkušnjo v fazi nakupa in jim omogočila nadzor nad vsakim korakom procesa, ne glede na to, ali se nakup opravi na računalniku, tablici ali pametnem telefonu.

autoDNA ponuja poročila, ki vsebujejo podatke o vozilih iz več kot 20 evropskih držav, kakor tudi ZDA in Kanade, iz več kot 50.000 različnih institucij, ki zagotavljajo storitve v avtomobilskem sektorju. Da bi izpolnili pričakovanja trga in naših strank, bodo od 1. julija 2022 poročila o zgodovini vozil na voljo po promocijski ceni. V praksi to pomeni, da bodo stranke za promocijsko ceno dobile celovit pregled VIN številke s pomočjo naših poročila, ne glede na število poročil, ki so na voljo v ponudbi autoDNA.