Ocene poročil

Spodbujamo vas, da napišete svoje mnenje o poročilu. Vaše poročilo bo drugim strankam pomagalo sprejeti odločitev, če se za naše poročilo odločijo, ali ne. Prav tako omogočajo, da še dodatno izboljšamo svoje storitve. Vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš čas ter vas vabimo k ponovnemu obisku.
Izbrana mnenja
- Srečko Kokelj
autoDNA Poročilo o zgodovini vozila
Ocena: 5/5
Vsebina je kr uporabna, predvsem zato, da veš kaj kupuješ.
- Ivan
autoDNA Poročilo za vozila z Belgije
Ocena: 4/5
Prva stvar, ki jo naredim, preden kupim rabljen avtomobil je, da preverim VIN številko le tega. Moram priznati, da uporabljam tudi brezplačne storitve preverjanja VIN številke, a, ko sem našel res zanimiv avtomobil, sem se odločil, da poskusim pravo stvar. Civc Tipa-R, ki sem ga želel kupiti, je bil predhodno vpleten v resno nesrečo – ne vem, v kaj je zadel, a videti je bil uničen. Verjamem, da so bila izvedena ustrezna popravila, a lastnik me o tem ni obvestil, zato sem se odločil, ta tega avtomobila ne bom kupil.
- erika
autoDNA Poročilo o zgodovini vozila
Ocena: 1/5
Nisem pridobila želenih podatkov oo kilometrih
Povprečne ocene izdelkov
Vrsta poročila
Povprečna ocena
Količina
autoDNA Poročilo o zgodovini vozila
4.3
(Povprečje od 62 mnenj)
62
autoDNA Poročilo za vozila z Nizozemske
4.4
(Povprečje od 7 mnenj)
7
autoDNA Poročilo za vozila s Francije
4.4
(Povprečje od 17 mnenj)
17
AutoCheck Poročilo
4.3
(Povprečje od 3 mnenj)
3
autoDNA Poročilo za vozila z Belgije
4.5
(Povprečje od 10 mnenj)
10
autoDNA Poročilo za vozila z Estonije
4.8
(Povprečje od 5 mnenj)
5
autoDNA Poročilo za vozila z ZDA
4.8
(Povprečje od 5 mnenj)
5
Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.