O nas | Informacije o podjetju

autoDNA storitev je ena izmed največjih strani v Evropi in na svetu, ki nudi poročila o zgodovini vozila in druge preglede VIN številke na spletu. autoDNA poročila o zgodovini vozila podajajo informacije o avtomobilih in njihovo polno zgodovino. Storitev prinaša celostna poročila avtomoto industrije. V zahvalo našim poročilom, se stranke še pred nakupom lahko popolnoma prepričajo o vozilu in ne morejo kupiti avtomobila z lažnimi podatki.


autoDNA je ena izmed največjih avtomobilskih baz podatkov na svetu. Njihov preprosti način dela in nenehna dostopnost spletne strani in storitev omogočata uporabo platforme, ki prinaša številna orodja, naprave in sisteme. Vse, kar potrebujete za uporabo naših storitev, je VIN številka vozila. Ko številko vnesete na našo spletno stran, boste prejeli informacije o zgodovini vozila


autoDNA omogoča iskanje po več milijonih zapisov o rabljenih vozilih. Vse informacije so predstavljene na preprost in razumljiv način, ki je primeren za vsakogar. Zavedamo se, da naše stranke pričakujejo celostne informacije. Svojo spletno stran sistematično in nenehno posodabljamo, da lahko ponudimo, kar se da najboljšo storitev.

Podatki o podjetju

contact icon contact icon

NAVIUM Group d.o.o.

Celjska cesta 7, 3250 Rogaška Slatina

ID za DDV: SI98806700, matična številka: 6407595000

kontakt@autodna.si

Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.