|

O vozilih vemo skoraj vse!

autoDNA je eno največjih spletnih podjetij na svetu, ki ponuja informacije o zgodovini rabljenih vozil. Zgodovina vozila je na voljo v obliki jedrnatega poročila o njegovi življenjski dobi. Poročila so zasnovana tako, da na podlagi podatkov, ki so na voljo podjetju autoDNA, omogočajo predstavitev zgodovine vozila na preprost, konsistenten in jasen način. Cilj spletnega portala autoDNA je pomagati uporabnikom pri sprejemanju informiranih odločitev pri nakupu avtomobila. Poročilo o zgodovini vozila zmanjša tveganje, povezano s postopkom nakupa avtomobila.

Poročila autoDNA so na voljo za vse vrste vozil, vključno z osebnimi avtomobili, tovornjaki, motocikli in prikolicami, ki so bila izdelana po letu 1981 in imajo edinstveno 17-mestno identifikacijsko številko karoserie / šasije (t. i. VIN številka). S spletno uporabo lahko nemudoma pridobite poročilo za rabljeno vozilo, ki vas zanima.

autoDNA je eden največjih in vodilnih spletnih portalov s tovrstno vsebino na evropskem in svetovnem tržišču. Zaupali so nam že milijoni, zato če razmišljate o nakupu rabljenega avtomobila, ne oklevajte, pridružite se jim in nam dovolite, da vam pomagamo sprejeti pravo odločitev.

Naše poslanstvo

autoDNA pospešuje spremembe na trgu rabljenih avtomobilov

autoDNA si nenehno prizadeva za izboljšanje varnosti in preglednosti transakcij na trgu rabljenih avtomobilov. Naše poslanstvo je pomagati vam izbrati najboljše vozilo: pomagamo zmanjšati tveganje med postopkom nakupa vozila in povečujemo ozaveščenost kupca, s čimer prispevamo k večjemu zaupanju v prodajalca. Nenehno zmanjšujemo asimetrijo informacij na avtomobilskem trgu.

S poročili autoDNA spreminjamo trg rabljenih avtomobilov na bolje.

Vizija autoDNA

Transparentna zgodovina vozila

Zapomnite si – pri nas lahko najdete zgodovino za več kot 500.000.000 avtomobilov. autoDNA je trenutno ena najpopolnejših baz podatkov o vozilih na svetu. Do sedaj je na milijone strank že zaupalo autoDNA in uporabilo naše storitve, s pomočjo katerih so odkrili pomembne dogodke v življenjskem ciklu vozila. Zahvaljujoč temu so se izognili nakupu avtomobila, ki ga pri nas imenujemo »avtomobila z limono«. Svoje podatkovne zbirke nenehno posodabljamo in skrbimo, da so čim bolj popolne. Naša poročila vam lahko pomagajo odkriti zgodovino rabljenega vozila, preden postane vaša last. Ne pozabite - do tega imate absolutno pravico.

Zakaj je to pomembno

Transparentnost zahvaljujoč portalu autoDNA

Transparentnost je temelj svobodnih in razvitih trgov. Zaradi nje lahko ločimo kakovostne avtomobile od slabih. Posledično to vodi k zvišanju cen prvih in k znižanju , vsaj v očeh kupcev, cen drugih.

autoDNA poročilo o zgodovini vozila je celovit produkt, ki vam lahko pomaga oceniti kakovost vozila, ki ga ponuja prodajalec. Lahko je koristno orodje med pogovorom s prodajalcem, pregledom vozila ali testno vožnjo. Pomaga vam lahko tudi pri pogajanjih o ceni pri nakupu ali ponovni prodaji vozila.

Naše stranke

Naše cenjene stranke podpiramo že od leta 2010

Več kot 3 milijone strank na autoDNA

3M+

strank

Več kot 200 milijonov obiskov spletnih strani autoDNA

200M+

obiskov naše spletne strani

autoDNA podpira več kot 300 pooblaščenih prodajalcev in trgovcev z rabljenimi vozili

300+

pooblaščenih prodajnih mest in prodajalcev rabljenih vozil

autoDNA je na voljo v več kot 150 državah

150+

držav

Več kot 50.000 poizvedb o zgodovini vozil v sistemu autoDNA na dan

50 000+

poizvedb o zgodovini vozila

Več kot 200.000 sledilcev na družbenih omrežjih profilov autoDNA

200 000+

sledilcev - na družbenih omrežjih

Naše številke

Mednarodni podatki na enem mestu

autoDNA podatkovna baza z več kot 500 milijoni vozil

500 000 000+

vozil

Podatki iz več kot 50.000 ustanov iz avtomobilskega sektorja

50 000+

subjektov iz avtomobilskega sektorja

autoDNA podatkovna baza vsebuje zapise iz več kot 20 držav EU in ZDA

20+ držav

iz EU in ZDA

Naša ekipa

Če stremite k konstantnemu razvoju

Pridruži se

Kontaktirajte nas

autoDNA kontaktni podatki

Najdite nas

autoDNA naslov

autoDNA sedež podjetja
AUTODNA Sp. z o.o.
Ul. Obywatelska 128/152 94-104 Łódź
AUTODNA Sp. z o.o.Ul. Obywatelska 128/152 94-104 Łódź Vpisana v register podjetnikov Državnega sodnega registra (KRS) pod št. KRS 0000349742; Okrožno sodišče mesta Łódź - Śródmieście in Łódź, 20. oddelek Državnega sodnega registra; osnovni kapital: 50.000,00 PLN

KRS, NIP in REGON številke autoDNA

Številka Državnega sodnega registra (KRS), identifikacijska številka davčnega zavezanca (NIP) in identifikacijska številka podjetja (REGON) podjetja autoDNA
KRS: 0000349742 NIP: 5492391545 REGON: 121164104

Kontaktni naslov autoDNA centra za pomoč uporabnikom

Kontaktni naslov centra za pomoč strankam autoDNA
kontakt@autodna.si

Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.