Zgodovina vozil iz Estonije

Cena 0,00 *
*Z nakupom autoDNA poročila o zgodovini vozil
Ocene strank:
4.8/5
(Povprečje od 5 mnenj)
*Z nakupom autoDNA poročila o zgodovini vozil

Poročilo autoDNA za estonska vozila bo v veliko pomoč vsem, ki želijo kupiti rabljeno vozilo iz te države. Naše poročilo je izdelano na podlagi celovitih, zanesljivih in preverljivih podatkov, ki jih pridobimo od estonske cestne uprave.

Prvotni podatki

Poročilo autoDNA za estonska vozila se začne z identifikacijo blagovne znamke vozila, ki ga preverjate, vključno z modelom in njegovo različico.

Status vozila

Oddelek za stanje vozila je razdeljen na pet delov: podatki o registraciji, registracijski postopki, spremembe vozila, uporaba vozila, uradne pripombe

Podatki o registraciji vključujejo status registracije skupaj z datumom prve registracije, prvo registracijo v Estoniji in datum prenehanja rednega tehničnega pregleda. Prav tako vam povedo, koliko lastnikov je imel avto v Estoniji, če ima kakršne koli pravne omejitve in kam je vozilo bilo izvoženo.

Registracijski postopki so niz ukrepov, ki jih je sprejela estonska javna uprava, da se vozilo lahko registrira. Ta razdelek vam bo povedal, ali je bila za vozilo, ki ga preverjate, izdana tretja registrska tablica, dvojnik prometnega dovoljenja ali odločitev o odvzemu registracije.

Spremembe vozila vključujejo seznam sprememb in modifikacij, ki so bile uvedene in so lahko vplivale na dejansko vrednost vozila. Ta del vas bo med drugim obvestil o namestitvi nadomestnega motorja, utekočinjenega naftnega plina ali zmanjšanju števila sedežev..

Uporaba vozila vam bo pokazala, zakaj je vozilo bilo uporabljano v Estoniji. Zapomnite si: namembnost vozila ( kot npr. taksi, reševalna služba ali ADR - vozilo, ki se uporablja za prevoz nevarnih snovi), lahko vpliva na njegovo splošno stanje in posledično znatno zmanjša njegovo vrednost.

Uradne pripombe so opombe in obvestila o vozilu, ki ga preverjate, vpisane od estonske uprave za ceste.

Informacije vozila

Ta del poročila vsebuje izčrpne podatke o vozilu in njegovem proizvajalcu. Pokazal vam bo vrsto in barvo karoserije, kategorijo vozila in različico, vrsto goriva, menjalnik, itd.

Zgodovina vozila

Oddelek "Zgodovina vozila" je razdeljen na tri dele: tehnični pregled, upravni postopki in status posojila / zastavne pravice.

Tehnični pregled je razdelek, ki vam bo priskrbel vse informacije v zvezi s tehničnimi pregledi vozila. Pregledi se opravijo z datumom izvedbe, prevoženo kilometrino in podrobnimi odločitvami, ki so bile zagotovljene na podlagi pregleda. Poleg tega, če so odkrili morebitne napake, bodo opisani v tem razdelku.

Upravni postopkije razdelek, kjer boste izvedeli o upravnih postopkih uradne spremembe estonske uprave za ceste.

Status posojila / zastavne pravice je razdelek, ki vam bo svetoval o morebitnih zastavah in drugih omejitvah, ki vplivajo na uporabo vozila.

Dodatne informacije

V tem razdelku so informacije o homologaciji vozila. Svetovali vam bomo glede homologacijske številke in njene razširitve, prav tako pa boste prejeli podatke razredu vozila in odobrenem tipu omejevalnika hitrosti.

Tehnični podatki

Ta razdelek zajema vse podrobne tehnične parametre, povezane z motorjem, težo, dimenzijami, številom sedežev in osmi vozila.

Povprečna poraba goriva in CO2 emisijski razred

Zadnji del poročila vam bo pokazal povprečno porabo goriva, kot jo je navedel proizvajalec v urbanem, izvenmestnem in mešanem voznem ciklu. Prikazal vam bo tudi emisijski razred CO2, kot sliko in graf.

Mnenja strank o poročilu

Ocena:
4/5
Zelo zadovoljen z informacijami.
-
klemen jeram
Ocena:
5/5
Vesel sem, da sem kupil poročilo. Tehnični podatki potrjujejo dejansko stanje avtomobila. Zelo priporočljivo.
-
Luka
Ocena:
5/5
Dober dodatek k avtomobilskemu poročilu o zgodovini vozila, saj se je izkazalo, da je bil moj avto v Estoniji poškodovan in neregistriran.
-
Mario
Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.