Zgodovina vozil iz Francije

Cena 0 *
*Z nakupom autoDNA poročila o zgodovini vozil
Ocene strank:
4.4/5
(Povprečje od 45 mnenj)
*Z nakupom autoDNA poročila o zgodovini vozil

Kako pregledati vozila iz Francije

autoDNA poročila o zgodovini avtomobila s Francije je nenadomestljiva pomoč za vse, ki želijo kupiti rabljeno vozilo s te države. Zgodovina vozila za francoske avtomobile v obliki poročila, ki temeljijo na prejetih podatkihcentralne evidence o vozilih. Podatke nam podajajo številni kredibilni in zanesljivi operaterji:

  • Oddelek za komunikacije
  • Pooblaščene diagnostične postaje (fr. centre agrée de contrôle technique)
  • Uvozniki
  • Zavarovalnice
  • Najemniška podjetja
  • Strokovnjaki avtomoto področja

Pregled poročila

Po pregledu vozila prejmemo poročilo, ki vsebuje povzeteksplošnih informacij, ki identificirajo vozilo: VIN, znamka, različica modela ter dodatni ključni točki: datum prve registracije vozila v Franciji ter starost vozila.

Status vozila

Ta del poročila vsebuje pomembne informacije o status vozila, ki je zapisano v Francoskem oddelku za transport.

Navedeni so registracijski datumi, kot: datum prve registracije v Franciji ter datum izdaje prometnega dovoljenja, ki pomeni zadnji vpis na registracijski oddelek..

Pomembne informacije o kategoriji vozila: potniški/komercialni itd. Ter vrsta avtomobila Sedan/Kupe.

Oddelek prav tako vsebuje lastnika prometnega dovoljenja (lastnika vozila): Posameznik / gospodarsko podjetje ter prisotnost tablic, ki so potrebne za registracijo vseh vozil v EU

Splošne informacije

V tem delu poročila boste odkrili splošne informacije o registracijskem certifikatu DMV v Franciji: znamka, model, različica modela, število vrat, kategorija vozila, vrsta goriva, barva, vrsta pogona.

Dodatne informacije

Ta oddelek vsebuje dodatne informacije, ki so zelo pomembne s strani kupca – informacije o registrski številki, kar omogoča pregled vozila. Odkrijemo lahko ceno prodajalca vozila v EUR ter razred obdavčenosti, ki se uporablja za izračun okoljskih dajatev.

Tehnični podatki

V tem oddelku poročila boste našlipodrobne tehnične podatke: podrobnosti o motorju, koda motorja, premik, teža vozila, dimenzije vozila, informacije o pogonu in menjalniku, medosna razdalja in priporočena velikost pnevmatik za vozilo.

Zgodovina vozila

Oddelek Zgodovina vozila je sestavljen s treh elementov: zgodovina o poškodbah,uporaba vozila in zgodovina lastništva.

V zgodovini o poškodbah bodo podane zapisane pretekle nesreče in poškodbe. V obliki transparentnega kataloga so prav tako prikazane kategorije poškodb. Kategorije poškodb v katalogu so: Trk, Nesreča, Škoda, kot posledica napad na vozilo, Požar. Potrditev lahko prinese dva rezultata:

Pozitiven rezultat: Ni zapisanih težav
Opis: V bazi podatkov dobavitelja ni zapisov o nesrečah

Negativen rezultat: Zapisana težava
Opis: Vozilo je v bazi podatkov opisano kot poškodovano

Uporaba vozila kako so vozilo uporabljali predhodni lastniki, kar lahko določi intenzivnost uporabe. Vozilo, ki se je uporabljalo kot Nadomestno vozilo, Taxi/transport potnikov, medicinsko vozilo, najemniško vozilo, vladna raba: Policija, Gasilsko vozilo.

Odkrili boste pomembne informacije o zgodovini lastništva, kar pomeni število predhodnih lastnikov v Franciji, one/several kar vpliva na preteklo koriščenje vozila.

Poraba goriva in emisijski razred CO2

Oddelek omogoča da pregledate povprečno porabo goriva ki jo navaja proizvajalec: poraba goriva pri mestni vožnji, kombinirani in izvenmestni vožnji.
Prav tako so navedene informacije o CO2 emisijskem razredu katerega informacije so prikazane tako s števili, kot v grafu.

Pojmovnik pogojev

V tem oddelku so navedene definicije kategorij poškodb, ki jih lahko povežemo z vozilom. Oddelek “Pojmovnik pogojev” ne bo prazen, če je bilo izbrano vozilo poročano kot poškodovano.

Mnenja strank o poročilu

Ocena:
5/5
Zadovoljna sem s poročilom.
-
Lisec K.
Ocena:
5/5
Super! Priporočam.
-
Janez Novak
Ocena:
5/5
Vse ok, poročila vedno obsežna, točna in zanesljiva.
-
Marko
Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.