Zgodovina vozil iz Francije

Cena 9,90
Ocene strank:
4.3/5
(Povprečje od 31 mnenj)

Kako pregledati vozila iz Francije

autoDNA poročila o zgodovini avtomobila s Francije je nenadomestljiva pomoč za vse, ki želijo kupiti rabljeno vozilo s te države. Zgodovina vozila za francoske avtomobile v obliki poročila, ki temeljijo na prejetih podatkihcentralne evidence o vozilih. Podatke nam podajajo številni kredibilni in zanesljivi operaterji:

  • Oddelek za komunikacije
  • Pooblaščene diagnostične postaje (fr. centre agrée de contrôle technique)
  • Uvozniki
  • Zavarovalnice
  • Najemniška podjetja
  • Strokovnjaki avtomoto področja

Pregled poročila

Po pregledu vozila prejmemo poročilo, ki vsebuje povzeteksplošnih informacij, ki identificirajo vozilo: VIN, znamka, različica modela ter dodatni ključni točki: datum prve registracije vozila v Franciji ter starost vozila.

Status vozila

Ta del poročila vsebuje pomembne informacije o status vozila, ki je zapisano v Francoskem oddelku za transport.

Navedeni so registracijski datumi, kot: datum prve registracije v Franciji ter datum izdaje prometnega dovoljenja, ki pomeni zadnji vpis na registracijski oddelek..

Pomembne informacije o kategoriji vozila: potniški/komercialni itd. Ter vrsta avtomobila Sedan/Kupe.

Oddelek prav tako vsebuje lastnika prometnega dovoljenja (lastnika vozila): Posameznik / gospodarsko podjetje ter prisotnost tablic, ki so potrebne za registracijo vseh vozil v EU

Splošne informacije

V tem delu poročila boste odkrili splošne informacije o registracijskem certifikatu DMV v Franciji: znamka, model, različica modela, število vrat, kategorija vozila, vrsta goriva, barva, vrsta pogona.

Dodatne informacije

Ta oddelek vsebuje dodatne informacije, ki so zelo pomembne s strani kupca – informacije o registrski številki, kar omogoča pregled vozila. Odkrijemo lahko ceno prodajalca vozila v EUR ter razred obdavčenosti, ki se uporablja za izračun okoljskih dajatev.

Tehnični podatki

V tem oddelku poročila boste našlipodrobne tehnične podatke: podrobnosti o motorju, koda motorja, premik, teža vozila, dimenzije vozila, informacije o pogonu in menjalniku, medosna razdalja in priporočena velikost pnevmatik za vozilo.

Zgodovina vozila

Oddelek Zgodovina vozila je sestavljen s treh elementov: zgodovina o poškodbah,uporaba vozila in zgodovina lastništva.

V zgodovini o poškodbah bodo podane zapisane pretekle nesreče in poškodbe. V obliki transparentnega kataloga so prav tako prikazane kategorije poškodb. Kategorije poškodb v katalogu so: Trk, Nesreča, Škoda, kot posledica napad na vozilo, Požar. Potrditev lahko prinese dva rezultata:

Pozitiven rezultat: Ni zapisanih težav
Opis: V bazi podatkov dobavitelja ni zapisov o nesrečah

Negativen rezultat: Zapisana težava
Opis: Vozilo je v bazi podatkov opisano kot poškodovano

Uporaba vozila kako so vozilo uporabljali predhodni lastniki, kar lahko določi intenzivnost uporabe. Vozilo, ki se je uporabljalo kot Nadomestno vozilo, Taxi/transport potnikov, medicinsko vozilo, najemniško vozilo, vladna raba: Policija, Gasilsko vozilo.

Odkrili boste pomembne informacije o zgodovini lastništva, kar pomeni število predhodnih lastnikov v Franciji, one/several kar vpliva na preteklo koriščenje vozila.

Poraba goriva in emisijski razred CO2

Oddelek omogoča da pregledate povprečno porabo goriva ki jo navaja proizvajalec: poraba goriva pri mestni vožnji, kombinirani in izvenmestni vožnji.
Prav tako so navedene informacije o CO2 emisijskem razredu katerega informacije so prikazane tako s števili, kot v grafu.

Pojmovnik pogojev

V tem oddelku so navedene definicije kategorij poškodb, ki jih lahko povežemo z vozilom. Oddelek “Pojmovnik pogojev” ne bo prazen, če je bilo izbrano vozilo poročano kot poškodovano.

Mnenja strank o poročilu

Ocena:
5/5
Žena me je prepričala, da sem kupil poročilo – sam VIN številke ne preverjam, a sama se je želela prepričati, da pri nakupu ne bova ogoljufana. In če je ne bi poslušal, bi kupil avtomobil, ki je predhodno imel tri lastnike in ne le enega, kot je bilo navedeno, prav tako pa je bilo dejansko število prevoženih kilometrov skoraj dvakrat večje kot zapisanih 70 tisoč kilometrov. Tako sem preveril vsak avtomobil, ki me je zanimal – gre za minimalno ceno v primerjavi s tem, kakšne bi lahko bile posledice. V zahvalo autoDNA sem spozna svoj novi, trenutni avtomobil, s katerim sem zelo zadovoljen. Odlična notranjost, nizko število prevožeih kilometrov in dva lastnika ter brez zgodovine o nesrečah.
- Žan
Ocena:
4/5
Zelo uporabno, zardi vas sem se odločil za nakup.
- Tadej
Ocena:
5/5
1A poročilo + slike. Hvala autoDNA
- Klemen Dolinar
Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.