AutoCheck poročilo o zgodovini vozila

Cena 0,00 *
*Z nakupom autoDNA poročila o zgodovini vozil
Ocene strank:
3.8/5
(Povprečje od 5 mnenj)
*Z nakupom autoDNA poročila o zgodovini vozil

Pregledovanje avtomobilov z ZDA

AutoCheck so strokovnjaki za poročanje o zgodovini vozila in so nepogrešljiv del postopka kupovanja rabljenega vozila z ZDA. Poročilo vključuje prvo in edino oceno zgodovine vozila, kar strankam prinaša samozavest in informacije, ki jih morajo razumeti preden se odločijo za nakup določenega vozila.

AutoCheck svoje informacije prejema s številnih zaupanja vrednih virov, vključno s komunikacijskimi uradi ZDA in Kanade (NMVTIS informacijski sistem), zavarovalnicami, policijskimi oddelki, servisnimi centi, dražbami itd.

AutoCheck svoje informacije prejema s številnih zaupanja vrednih virov, vključno s komunikacijskimi uradi ZDA in Kanade (NMVTIS informacijski sistem), zavarovalnicami, policijskimi oddelki, servisnimi centi, dražbami itd..

Baza podatkov AutoCheck je najbolj popoln sistem informacij o zgodovini vozila. Vsebuje več kot 4 bilijone zapisov za več kot pol bilijona vozil. Vsako zgodovinsko poročilo vsebuje vitalne informacije o številu prevoženih kilometrov, predhodnih registracijah ter o poškodbah. Poročilo vedno ne vsebuje prav vseh informacij o zgodovini vozila (servisiranje na nepooblaščenih servisih),a zagotovo so zanesljiv vir informacij o ameriških vozilih. Informacije temeljijo na določeni VIN številki (VIN USA), ki je podana na AutoCheck.

Preden kupite vozilo uvoženo z ZDA ali Kanade priporočamo, da kupite poročilo AutoCheck, ki vam bo razkril vse informacije o preteklosti vozila. Prav tako lahko preverite dodatne infromacije o vozilu ter fotografije v bazi podatkov autoDNA.

Obseg informacij poročila AutoCheck:

 • osnovni podatki vozila,
 • število lastnikov,
 • odčitki kilometrskih števcev,
 • zgodovina o nesrečah,
 • naslovi vozila (obnovljeno, po neseči itd.),
 • informacije o uporabi vozila (najemniško, lizing itd..),
 • poškodbe kot posledica naravnih elementov (požar, poplave, nevihta, orkan),
 • informacije o poročanih težavah (t. i. limona),
 • informacije o vzdrževanju (pregledi, servisi, popravila),

AutoCheck vsebuje številne pomembne informacije. Spodaj lahko najdete opis vseh oddlkov in informacij, ki so lahko vključene v poročilo AutoCheck.

Kakšna je AutoCheck ocena? Kakšen je naslov blagovne znamke?

Pregled poročila

Pregled poročila vsebuje splošne informacije o vašem vozilu, kot jeVIN, leto, znamka in model. Prav tako boste našli AutoCheck oceno (ko je ta na voljo) in če vozilo izpolnjuje pogoje za odkupno zaščito.

Prav tako lahko odkrijete preglede oddelkov, ki razkrivajo kakršne koli dodatne informacije, ki jih je morda potrebno pregledati. Zelena kljukica pomeni, da težave niso bile odkrite. Moder “I” označuje, da obstajajo dodatne informacije, ki jih je vredno pregledati. Rdeč klicaj pomeni, da je bila odkrita težava (Te ikone lahko najdete pri vsakem oddelku poročila). S klikom na ime oddelka se lahko pomikate po strani.

Kakšna je AutoCheck ocena?

Pregled o nesrečah

Pregled o nesrečah prikazuje število nesreč, o katerih je bilo poročano na. Vsak dogodek ima določen datum in lokacijo.

Pregled naslova in težave

Kakršne koli težave z naslovom vozila bodo prikazane v tem oddelku. Na primer, if the če ima vozilo naslov rešenega vozila, bo to navedeno tu. Oznake naslova ter težave s kilometrskim števcem bodo prav tako prikazane v tem oddelku.

Kakšen je naslov blagovne znamke?

Pregled kilometrskega števca - OdometerCheck

OdometerCheck vas bo obvestil o naših zapisihv primerih, ko so bili odčitki števca poročani. Kakršni koli odčitek števca, ki se zdi nenavaden in odstopa od pričakovanj, bo označen

Uporaba in EventCheck

Če je bilo vozilo kadar koli uporabljeno kot najemniško ali storitveno vozilo katere koli druge vrste, bo to zapisano v tem oddelku. Druge stvari, ki so lahko zapisane, vključujejo zapis o kraji in najdbi in and popravljeni ali podvojeni naslovi.

Polna zgodovina

Kot pove že samo ime, ta oddelek poroča o vseh dogodkih, ki so bili za to vozilo poročani. Večji dogodki, ki so lahko zapisani v tem oddelku, vključujejo:

 • Odčitke kilometrskega števca,
 • Registracije vozila,
 • Prenose naslovov,
 • Poročilo o avtomobilskih dražbah,
 • Emisijski pregled.

Pojmovnik vozila

Kadar koli obstajajo dodatne informacije ali težava, o kateri je potrebno poročati, bo v opisu prisotna povezava, ki vas popelje na dno poročila, kjer so zapisani podrobni zapisi.

Pritisnite tu za ogled polnega pojmovnika.

Mnenja strank o poročilu

Ocena:
4/5
Več tednov sem si ogledoval avtomobile in skupno odkril 3, ki mi ustrezajo, a dva sta se nahajala več sto kilometrov od mojega doma. Na srečo sem s pridobljeno VIN številno prejel dovolj informacij, ki so razkrile, naj o avtomobilih preneham razmišljati. Hvala za čas in gorivo, ki sem ga lahko prihranil!
-
Tomaž
Ocena:
5/5
SUper besede imam za vas. Upam da boste imeli čim vec taki podatkov...
-
i.s
Ocena:
3/5
Premalo informacij glede na obljubljeno! Pomanjkljivi podatki.
-
Aleš
Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.