Kaj je AutoCheck sistem ocenjevanja?

Le AutoCheck poročila o zgodovini vozila vključujejo AutoCheck Oceno; orodje, ki omogoča, da razumemo celostno zgodovino vozila na hiter in preprost način, vozilo primerjamo z drugimi in zmanjšano tveganje pri nakupu vozila.

Zgodovina vašega vozila lahko vpliva na AutoCheck Oceno.
Dejavniki, ki lahko na oceno negativno vplivajo, so naslednji:

 • Nesreče ,
 • Visoko število prevoženih kilometrov,
 • Naslov, kot je rešen ali obnovljen,
 • Težave s kilometrskim števcem, kot je njegovo nedelovanje ali prevrtenje,
 • Poškodbe kot posledica požara,
 • Poškodbe kot posledica vode,
 • Če je bilo vozilo kadar koli ukradeno in najdeno,
 • Če se je vozilo kadar koli uporabljalo kot taxi ali policijsko vozilo,

O oceni AutoCheck lahko govorimo kot o oceni, ki povzame seznam poročanih informacij. Skupaj z AutoCheck obsegom ocen vam omogoča, da medsebojno primerjate vozila podobne starosti in razreda. Spodaj si oglejte primer AutoCheck ocene:

AutoCheck poročilo – Primer sistema ocenjevanja

Kaj pomeni AutoCheck ocena?

Ocena je določena z lestvice od 1 do 100, a oceno je zelo pomembno odčitati v skladu z obsegom ocene, saj preprost pogled na številko razkrije le delček zgodovine vozila.

Oglejte si spodnji primer:

Primer avtomobila 1
Primer avtomobila 2
1999 Nissan Maxima
2005 Chevrolet Malibu
Ocena: 84
Ocena: 89
Povprečna ocena: 76-81
Povprečna ocena : 90-95

V tem primeru ima avtomobil #1 nižjo oceno, kot avtomobil #2. Vendar pa si moramo obenem ogledati še obsege ocen. Za avtomobil #1 druga vozila Nissan Maxima letnih 1999 običajno padejo v kategorijo med 76 do 81, t avtomobil pa je prejel oceno 84. To pomeni, da ima v primerjavi z drugimi, podobnimi, avtomobili boljšo zgodovino vozila.

Avtomobil #2 je prejel oceno 89. Njegova ocena je tako višja, kot ocena avtomobila #1. S tem podatkov človek verjetno sklepa, da ima vozilo boljšo zgodovino, a to ni resnično. Če atomobil primerjamo z drugimi 2005 Chevy Malibusi, je njihova ocena običajno med 90 in 95. To pomeni, da ima vozilo slabšo zgodovino vozila v primerjavi s podobnimi avtomobili enake znamke in modela.

Ocena AutoCheck temelji na več ključnih dejavnikih, kot so:

 • Starost - Starejše, kot je vozilo, nižja je ocena.
 • Razred vozila - Kompaktni avtomobili niso kot terenska vozila. Razčlemba njihove zgodovine je precej različna.
 • Število prevoženih kilometrov - Višje število prevoženih kilometrov, nižja bo ocena vozila v primerjavi z drugimi.
 • Število lastnikov -Naši podatki vsebujejo tipično števio vozil takšnih vozil. Če ima vozilo večje število predhodnih lastnikov, kot je običajno, ocena lahko nekoliko pade.
 • Uporaba vozila in dogodki - Drugi dejavniki, kot je uporaba kot taxt, nesreče, kraja in ponovna pridobitev, vse vplivajo na oceno AutoCheck.

Kje AutoCheck pridobiva svoje podatke?

Sistem je razvil strokovnjak, globalni voditelj informacij – poročila o zgodovini vozil AutoCheck visko cenijo nešteti trgovski prodajalci, vodilni prodajalci na dražbah in posamezniki, saj prinašajo informacije, ki omogočajo nakup po najboljši ceni.

AutoCheck prinaša pomembne podatke, ki izvirajo s strani zanesljivih virov:

 • Podatki so zbrani s številnih virov, vključno z oddelkom o motornih vozilih, obratov za recikliranje/uničenje, dražb, zavarovalnic in drugih neodvisnih virov.
 • Policijska poročila o nesrečah so na voljo za vsa okrožja Amerike.
 • Kritične informacije o vozilih, poškodovanih v nesrečah in vozilih registriranih v Zvezni agenciji za krizno upravljanje škode, ki je posledica neurja in večjih neviht.

Zdaj, ko veste, kakšna je pomembnost informacij, ki jih nudi storitev AutoCheck ocene – kaj še čakate?

Kupite poročilo o zgodovini izbranega vozila in ga kupite s polno samozavestjo!

Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.