Zgodovina vozil iz Nizozemske

Cena 0,00 *
*Z nakupom autoDNA poročila o zgodovini vozil
Ocene strank:
4.3/5
(Povprečje od 10 mnenj)
*Z nakupom autoDNA poročila o zgodovini vozil

Kako pregledati vozilo z Nizozemske?

autoDNA poročilo za vozila z Nizozemske je v veliko pomoč vsakemu, ki želi kupiti rabljeno vozilo s te države. Omogoča, da preverite zgodovino vozila ter potrdite trenutno število prevoženih kilometrov. Naša poročila so izdelana na osnovi podatkov, ki jih pridobimo z nizozemskega državnega registra o prevoženih kilometrih Nationale Auto Pas (NAP) in centralnega registra vozil nizozemske RDW. Te organizacije zbirajo in podajajo podatke o rabljenih vozilih.

Naša poročila omogočajo, da potrdite število prevoženih kilometrov in VIN številko brezplačno; to lahko storimo v zahvalo nizozemskemu državnemu registru o prevoženih kilometrih (Nationale Auto Pas). NAP je bil ustanovljen kot metoda za preprečevanje prevrtenja števila prevoženih kilometrov v rabljenih vozilih. NAP že več let zbira zgodovino odčitkov kilometrskih števcev, ki jih pridobiva s strani zanesljvih in potrjenih virov:

  • Prodajalci
  • Avto mehaniki
  • Ministrstvo za promet
  • Lizinška podjetja
  • Zavarovalnice
  • Cenilni centri
  • Uvozniki

Poročilo o zgodovini vozil iz Nizozemske

Pregled poročila vsebuje splošne informacije, ki pomagajo identificirati vozilo: njegovo VIN številko, znamko in model. Pregled prav tako vsebuje dve zelo pomembni spremenljivki, ki vplivata na oceno vozila: leto prve registracije ter število lastnikov, ki jih je vozilo imelo na Nizozemskem.

Status vozila

Ta del poročila vsebuje pomembne informacije o stanju potrjenega vozila. Status registracije nakazuje, če je bil avtomobil predhodno že odjavljen s prometa na Nizozemskem.

V tem oddelku so navedeni pomembni datumi, ki se nanašajo na registracijo vozila: datum prve registracije in čas do izteka zadnjega pregleda vozila..

Informacije o zavarovalni odgovornosti, ki kažejo, če ima vozilo obvezno zavarovanje. Pravni status vozila pomeni možno zakonsko zastavno pravico, ki jo je vzpostavila banka ali drugi finančni inštitut in je jamstvo za posojilo ali kredit posameznika.

Pomembni podatki so umik vozila iz prometa. Ta se običajno zgodi, če vozilo ne izpolnjuje tehničnih zahtev za vožnjo po javnih cestah na Nizozemskem. Razlogi so lahko:
- ni veljavnega tehničnega pregleda
- ne izpolnjuje tehničnih zahtev
- poškodbe vozila zaradi nesreče ali trka
- škoda v prometu zaradi poplave ali požara

Datum trajnega / začasnega preklica vožnje po javnih cestah kaže na to, da trenutno vozilo na Nizozemskem ni mogoče voziti po le-teh.

Splošne informacije

V tem oddelku poročila lahko iz informacij registracijskega dokumenta nizozemskega ministrstva za promet (RDW) odkrijete splošne informacije o vozilu: znamka, model, število vrat, vrsta vozila, vrsta goriva, informacije o montaži LPG, barva šasije, število koles in različica opreme..

Dodatne informacije

V tem predelu so podatki omodelu in kataloški ceni vozila, številu sedežev in vrednosti BPM davka.

Zgodovina vozila

Oddelek o zgodovini vozila je sestavljen z naslednjih delov: zgodovina lastništva, uporaba vozla, njen izvor in število prevoženih kilometrov, potrjeno pri Nacionalnem registru prevoženih kilometrov (NAP). Oddelek vsebuje podrobne informacije o predhodnih lastnikih vozila na območju Nizozemske, obdobje lastništva in vrsto lastnika (posameznik, podjetje, lizing).

Oddelek prav tako vsebuje informacije o dejstvu, če je bilo vozilo kadar koli registrirano kot taxi ali, če je bilo po resin nesreči predlagano za uničenje, saj skoraj ni imelo možnosti, da se obnovi do zadostne mere, ki se lahko vrne na cestni promet.

V oddelku o izvoru avtomobila so prisotne informacije o paralelnem uvozu na Nizozemsko in možen izvoz z nizozemske zemlje.

Potrditev števila prevoženih kilometrov v Narodnem registru prevoženih kilometrov ( Nationale Auto Pas / NAP )

V delu potrditve števila v Narodnem registru prevoženih kilometrov je zapisan trenutni odčitek kilometrskega števca, ki ga je potrdil register. Rezultat potrditve je naveden na poročilu. Obstajajo tri možni rezultati:

  • Zanesljivo, kadar je število resnično. Trenutni odčitek števila prevoženih kilometrov je višji od zadnjega v NAP registru.
  • Neverjetno, kadar je število lažno oziroma prevrteno. . Trenutni odčitek števila prevoženih kilometrov je nižji od zadnjega v NAP registru.
  • Ni poročano v programu NAP , Ko NAP o določenem vozilu nima zapisov.

Tehnični podatki

Ta del poročila vsebuje podrobne informacije tehničnih parametrov vozila, kapaciteta motorja, število cilindrov, emisije goriva, teža vozila, dimenzije, informacije o proizvajalcu, homologacijska številka ter dovoljena masa za prikolice.

Mnenja strank o poročilu

Ocena:
3/5
Premalo informacij glede na obljubljeno! Pomanjkljivi podatki.
-
Aleš
Ocena:
5/5
SUper besede imam za vas. Upam da boste imeli čim vec taki podatkov...
-
i.s
Ocena:
4/5
Vseeno premalo informacij, pričakoval se tudi informacije o servisih in opremi vozila. Je pa bilo kljub temu ok, da imam podatek o lastnikih vozila in potrjene kolimetre.
-
Vinidš
Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.