• Domov /
  • Dekoder VIN - pregled

Dekoder VIN - pregled

Vidite, kako preprosto je. Informacije o izbranem vozilu boste prejeli v treh korakih. VIN številka vozila je kot človeški DNK – ko ga enkrat preverite, veste vse.

Vnesite identifikator

Vnos 17-znakovne VIN številke v naš sistem razkriva zgodovino vozila. Prosim zapomnite si, da VIN številke ne vsebujejo naslednjih znakov: “I,” “Q” in “O.”

Informacije o VIN (info)

1
VIN dekoder - vpišite identifikacijsko številko vozila (VIN številko)

Informacije o vozilu prejmete z dekodiranjem VIN številke

Kot posledica analize, ki jo izvaja Dekoder VIN, zgodovina vozila ne bo več skrivnost. Sistem (VIN pregledovalnik) bo brezplačno pregledal številko izbranega vozila. Na osnovi the informacij lahko prav tako tvori poročilo, ki bo odpravilo kakršne koli dvome. Prav tako bo razkritih več uporabnih informacij za izbrano vozilo.

2
VIN dekoder - dekodiranje VIN številke vozila

Izberite ustrezno poročilo

Odločite se in naročite podrobno poročilo, ki ga tvori VIN-dekodiranje algoritmov. VIN dekoder bo ustvaril poročilo, sestavljeno z več pomembnih oddelkov, katerih informacije so izbrane z VIN kode.

Zapomnite si, da se kupljeno poročilo s spletne strani lahko prenese v obliki PDF datoteke. Poleg tega bo kopija poročila po izvedenem plačilu poslana na vaš e-poštni naslov.

Dekodirajte VIN! Le nekaj klikov od razkrivanja polne zgodovine vozila!

3
VIN dekoder - naročite autoDNA poročilo/a.
Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.