Zgodovina vozil iz ZDA

Cena 0,00 *
*Z nakupom autoDNA poročila o zgodovini vozil
Ocene strank:
4.8/5
(Povprečje od 5 mnenj)
*Z nakupom autoDNA poročila o zgodovini vozil

Začetne informacije

Poiščite avtoDNA za ZDA, ki vam pomaga z identifikacijskimi oznakami, ki so označene z oznako modela z modelom.

Podatki o vozilu

Ta del poročila vključuje tehnične podatke o vozilu in njegovi uporabi. Vključuje npr. informacije o motorju, vrsto goriva in porabo goriva. Prav tako vas obvešča o dimenziji vozila in GVW (bruto teža vozila). Tehničnim specifikacijam sledijo cene vozila, ki jih proizvajalec prodaja, in predlagano trenutno ceno vozila.

Vnos lastništva

Oddelek »Vnos lastniškega naslova« je razdeljen na 4 podpoglavja: stanje vozila, poškodba vozila, uporaba vozila in informacije o kilometrih.

Stanje vozila Registra vnosov na tipu vozila (npr. Antique, Replica, Street Rod), lastništvo vozila in nakup vozila (npr. odkup proizvajalca, povratna garancija, vzporedni uvoz), tehnične napake npr. vozilo z varnostno napako, ki ni bila odstranjena) in postopki VIN (npr. dodeljena nova številka VIN).

Poškodba vozila Registra vnosov o škodi, o kateri so poročali v ZDA. Ti vključujejo nekaj zelo pomembnih obvestil o vnosih Junk, Salvage in Total loss.

Uporaba vozila Seznam vnosov o načinu uporabe vozila v ZDA. Ti vključujejo obvestila o takih uporabah kot taksi, kmetijski ali policijski vozni park ali proizvajalčevo testno vozilo.

Podatki o prevoženih kilometrih Seznam zapisov o prevoženih kilometrih med uporabo vozila v ZDA. Ti zapisi lahko prikazujejo npr. neskladnosti med nadaljnimi odčitki števca prevoženih kilometrov ali pri zamenjavi le-tega zaradi preseženih mehanskih zmogljivosti števca.

Izdani naslovi

Ta razdelek vsebuje zgodovino vseh naslovov lastništva vozil (dokumenti, ki določajo lastništvo vozila). Upoštevati je treba, da se novi naslov lastništva izda vsakič, ko se lastnik vozila spremeni v ZDA. Vsak naslov lastništva (potrdilo o naslovu) spremlja prevoženi kilometri, ki so bili registrirani pri izdaji naslova, ter datum in kraj izdaje (stanje).

Vnosi ukradenih vozil

Ta razdelek vključuje poročila o ukradenem vozilu v ZDA. Če je bil avto prijavljen kot ukraden ali obnovljen, bomo imeli datum in kraj, kjer se je to zgodilo, številka primera in podrobnosti o osebi, ki je poročala o tem.

Vnosi o nesrečah

Ta del poročila vsebuje seznam vseh nesreč in zrušitev, ki so bili prijavljeni za vozilo v ZDA. Vsak vnos vsebuje podrobne informacije: datum in kraj nesreče, številko primera in podrobnosti o osebi, ki je poročala o tem.

Evidenca o popravljenih oz. odpadnih vozilih, ter poročila zavarovalnic

Ta razdelek je razdeljen na dva podpoglavja: Vnosi trgovin za razstavljanje vozil in vnose v register.

Vnosi zavarovanja V tem pododdelku so poročila o popolni izgubi avtomobila v ZDA. Vsako poročilo spremlja datum in podrobne informacije o zavarovatelju.

Vnosi trgovin za razstavljanje vozil V tem pododdelku so poročila in postopki trgovca za razstavljanje vozil glede vozila, ki ga preverjate. Ti bodo vključevali podrobne podatke poročevalke.

Prodaja vozil

Ta razdelek je vključeval seznam prodajnih ponudb za vozilo v ZDA. Tukaj boste videli, koliko je bil prodan avtomobil, kakšna je bila njegova kilometraža (kot je bilo objavljeno v ponudbah) in kdo ga je prodajal.

Slovar

Slovar vključuje celovite definicije vpisov lastnih naslovov. Razdelek za glosarje ne bo prazen, če v naslovu lastništva vozila ni nobenega vnosa.

NMVTIS IZJAVA O OMEJITVI DOSTOPA POTROŠNIKOV DO PRODUKTA

Nacionalni informacijski sistem za nacionalna motorna vozila (NMVTIS) je elektronski sistem, ki vsebuje informacije o nekaterih avtomobilih, naslovljenih v Združenih državah. NMVTIS naj bi služil kot zanesljiv vir naslova in zgodovine blagovnih znamk avtomobilov, vendar ne vsebuje podrobnih informacij o zgodovini popravila vozila.
Zvezni zakon zahteva, da vse države, zavarovalnice in delavnice za uničenje vozil redno poročajo o informacijah NMVTIS. Vendar NMVTIS ne vsebuje podatkov o vseh motornih vozilih v Združenih državah, ker nekatere države še ne zagotavljajo svojih podatkov o vozilu v sistemu. Trenutno so podatki, posredovani državam NMVTIS, zagotovljeni v različnih časovnih okvirih; medtem ko nekatere države poročajo in posodabljajo podatke NMVTIS v "realnem času" (pri pojavu naslovnih transakcij) druge države pošljejo posodobitve manj pogosto, na primer enkrat na 24 ur ali v roku določenih dni.
Podatki o prejšnji pomembni škodi, ki jih je povzročloi vozilo, ne smejo biti vključeni v sistem, če vozilo zavarovalnice (ali drugega ustreznega subjekta) nikoli ni določilo, da je "popolna izguba" ali blagovna znamka s strani državne agencije. Nasprotno pa se od zavarovalnega prevoznika lahko zahteva, da poroča o "popolni izgubi", tudi če vozilo ne more določiti, da je vozilo "reševanje" ali "junk". Poročilo o zgodovini vozila NI nadomestilo za neodvisen pregled vozila. Pred odločitvijo o nakupu vozila se potrošnikom močno spodbuja, da pridobijo tudi neodvisen pregled vozila, da zagotovijo, da vozilo nima skrite škode. Odobreni ponudniki NMVTIS podatkov (poiščite logotip NMVTIS) lahko vključujejo podatke o stanju vozila iz virov, ki niso NMVTIS.
Podatki NMVTIS vključujejo (kot so na voljo osebe, ki morajo poročati sistemu):
- informacije sodelujočih državnih agencij za titriranje motornih vozil
- Informacije o avtomobilih, avtobusih, tovornjakih, motornih kolesih, rekreacijskih vozilih, avtodomih in traktorjih. NMVTIS trenutno ne more vključevati gospodarskih vozil, če ta vozila niso vključena v državno osnovno podatkovno zbirko za naslovne evidence (v nekaterih državah ta vozila upravlja ločena državna agencija), čeprav se te evidence lahko dodajo pozneje.
- informacije o "blagovnih znamkah", ki se uporabljajo za vozila, ki jih zagotavljajo sodelujoče države, agencije za titriranje motornih vozil. Vrste in definicije blagovnih znamk se razlikujejo glede na stanje, vendar lahko zagotovijo koristne informacije o stanju ali predhodni uporabi vozila - Najnovejše branje kilometerskega števca v zapisu države
- Informacije zavarovalnic in avtomobilov za reciklažo, vključno z junk in reševalnimi dvoranami, ki jih zakon zahteva, da se o njem sporočijo od 31. marca 2009. Ti podatki vključujejo, če je bilo vozilo ugotovljeno, da je "popolna izguba" zavarovalnega prevoznika
- Podatki z junk in reševalne dvorane, ki prejmejo promet z denarjem za kladilce, s katerim se trguje v okviru programa za pomoč potrošnikom za recikliranje in shranjevanje leta 2009 (CARS).
Potrošnikom svetujemo, da obiščejo spletno stran www.vehiclehistory.gov za podrobnosti o tem, kako razlagati informacije v sistemu in razumeti pomen različnih nalepk, ki jih za vozila uporabljajo sodelujoče države.
Podatke NMVTIS zagotavlja VinAudit Inc., uradni partner sistema NMVTIS
Več...Mnenja strank o poročilu

Ocena:
5/5
Odlične in uporabne informacije
-
Lepan Igor
Ocena:
4/5
Ok, veliko uporabnih informacij, dobra naložba
-
Klemen
Ocena:
5/5
Preveril sem avto, ki sem ga uvozil iz ZDA in podatki soresnični. Avtomobil je za odpis in se bo uporabljal za izvoz.
-
Peter
Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.