autoDNA zgodovina vozil za vozila iz ZDA

Cena 8
Ocene strank:
4.7/5
(Povprečje od 3 mnenj)

Začetne informacije

Poiščite avtoDNA za ZDA, ki vam pomaga z identifikacijskimi oznakami, ki so označene z oznako modela z modelom.

Podatki o vozilu

Ta del poročila vključuje tehnične podatke o vozilu in njegovi uporabi. Vključuje npr. informacije o motorju, vrsto goriva in porabo goriva. Prav tako vas obvešča o dimenziji vozila in GVW (bruto teža vozila). Tehničnim specifikacijam sledijo cene vozila, ki jih proizvajalec prodaja, in predlagano trenutno ceno vozila.

Vnos lastništva

Oddelek »Vnos lastniškega naslova« je razdeljen na 4 podpoglavja: stanje vozila, poškodba vozila, uporaba vozila in informacije o kilometrih.

Stanje vozila Registra vnosov na tipu vozila (npr. Antique, Replica, Street Rod), lastništvo vozila in nakup vozila (npr. odkup proizvajalca, povratna garancija, vzporedni uvoz), tehnične napake npr. vozilo z varnostno napako, ki ni bila odstranjena) in postopki VIN (npr. dodeljena nova številka VIN).

Poškodba vozila Registra vnosov o škodi, o kateri so poročali v ZDA. Ti vključujejo nekaj zelo pomembnih obvestil o vnosih Junk, Salvage in Total loss.

Uporaba vozila Seznam vnosov o načinu uporabe vozila v ZDA. Ti vključujejo obvestila o takih uporabah kot taksi, kmetijski ali policijski vozni park ali proizvajalčevo testno vozilo.

Podatki o prevoženih kilometrih Seznam zapisov o prevoženih kilometrih med uporabo vozila v ZDA. Ti zapisi lahko prikazujejo npr. neskladnosti med nadaljnimi odčitki števca prevoženih kilometrov ali pri zamenjavi le-tega zaradi preseženih mehanskih zmogljivosti števca.

Izdani naslovi

Ta razdelek vsebuje zgodovino vseh naslovov lastništva vozil (dokumenti, ki določajo lastništvo vozila). Upoštevati je treba, da se novi naslov lastništva izda vsakič, ko se lastnik vozila spremeni v ZDA. Vsak naslov lastništva (potrdilo o naslovu) spremlja prevoženi kilometri, ki so bili registrirani pri izdaji naslova, ter datum in kraj izdaje (stanje).

Ukradeni vnosi

Ta razdelek vključuje poročila o ukradenem vozilu v ZDA. Če je bil avto prijavljen kot ukraden ali obnovljen, bomo imeli datum in kraj, kjer se je to zgodilo, številka primera in podrobnosti o osebi, ki je poročala o tem.

Vnosi nesreče

Ta del poročila vsebuje seznam vseh nesreč in zrušitev, ki so bili prijavljeni za vozilo v ZDA. Vsak vnos vsebuje podrobne informacije: datum in kraj nesreče, številko primera in podrobnosti o osebi, ki je poročala o tem.

V trgovini za razstavljanje vozil in zavarovateljev

Ta razdelek je razdeljen na dva podpoglavja: Vnosi trgovin za razstavljanje vozil in vnose v register.

Vnosi zavarovanja V tem pododdelku so poročila o popolni izgubi avtomobila v ZDA. Vsako poročilo spremlja datum in podrobne informacije o zavarovatelju.

Vnosi trgovin za razstavljanje vozil V tem pododdelku so poročila in postopki trgovca za razstavljanje vozil glede vozila, ki ga preverjate. Ti bodo vključevali podrobne podatke poročevalke.

Prodaja vozil

Ta razdelek je vključeval seznam prodajnih ponudb za vozilo v ZDA. Tukaj boste videli, koliko je bil prodan avtomobil, kakšna je bila njegova kilometraža (kot je bilo objavljeno v ponudbah) in kdo ga je prodajal.

Glosar

W Glosar vključuje celovite definicije vpisov lastnih naslovov. Razdelek za glosarje ne bo prazen, če v naslovu lastništva vozila ni nobenega vnosa.

Mnenja strank o poročilu

Ocena:
5/5
Poročilo vsebuje veliko informacij od uprave ZDA. Pomagal mi je dobiti boljšo ceno za avto z poplavljeno notranjostjo
- Blaž
Ocena:
5/5
Preveril sem avto, ki sem ga uvozil iz ZDA in podatki soresnični. Avtomobil je za odpis in se bo uporabljal za izvoz.
- Peter
Ocena:
4/5
Ok, veliko uporabnih informacij, dobra naložba
- Klemen
Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.