Partnerji

Da vam lahko prinesemovisoko kakovostno storitev smo sklenili sodelovanje z vodilnimi na področju pregleda vozil na svetu.

Partnerstva pomenijo zaupanje. Je še kakršno koli boljše priporočilo.

Naši partnerji

autoDNA partner - NAP

NAP

Nationale Auto Pas (NAP) zbira in podaja podatke o rabljenih vozilih, ki so bila registrirana na Nizozemskem.

Skupaj z RDW (ministrstvom za promet), NAP hrani celostno bazo podatkov o nizozemskih vozilih ter lahko dostopa do široke palate informacij. Najpomembnejše so informacije o predhodnih lastnikih, parametrih ter tehnični podatki, trenutno in predhodno odčitano število prevoženih kilometrov, ter ugotovitve tehničnih pregledov.

Informacije izvirajo z zanesljivih virov, kot je Ministrstvo za promet, prodajalci, uvozniki, zavarovalnice, lizing podjetja, servisnih centorv ter številnih postaj za pregled vozila.

autoDNA partner - VOSA

VOSA

Agencija za nadzor prometne varnosti in promet) vodi eno izmed največjih baz podatkov o servisiranju proizvajalcev. Pregleda prometne nesreče in nudi storitve, ki povečajo standard na tehničnih pregledih vozil.

VOSA prav tako preučuje avtomobilske nesreče in nudi široko paleto treningov in posvetov, vključno s seminarji, objavami in filmi o prometnih omejitvah.

autoDNA partner - AutoCheck

AutoCheck

AutoCheck je ameriška storitev, ki nudi pregled vozila poročila na osnovi več tisoč zaupanja vrednih virov (Komunikacijske pisarne v ZDA in Kanadi, policijskih oddelkov požarnih oddelkov, postaj za nadzor vozil, pooblaščenih servisnih centorv in več). Storkovna Avtomoto baza podatkov vsebuje štiri bilijone zapisov o pol bilijona avtomobilov. Je svetovno največja baza podatkov z informacijami o rabljenih vozilih.

Strokovna tehnologija prinaša storitve za nekatere najboljše avtomoto spletne strani kot so eBay Motors, CarsDirect.com, CarMax.com

Če želite izvedeti več o vsebini AutoCheck poročil, si oglejte "Primeri poročil".

Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.