• Domov /
 • Kode za popust – Pogoji uporabe

Pogoji uporabe kod za popust na autoDNA

I PONUDNIK

Kode za popust podaja AUTODNA Sp. z o.o. s sedežem v mestu Łódź (94-104), at ul. Obywatelska 128/152, zapisani v register podjetij, ki ga hrani Okrožno sodišče mesta Łódź pod št. 0000349742, registracijsko sodišče, kjer se hranijo dokumenti o podjetju: Okrožno sodišče mesta Łódź – Śródmieście in Łódź, 20th Oddelek Narodnega sodnega registra; deljeni kapital PLN 50 000, Identifikacijska številka industrije (REGON) 121164104, Davčna številka (NIP) 5492391545, e-mail kontakt@autodna.pl telefonska številka: +48 22 350 01 28 ( cena klica v skladu s tarifo operaterja ) in NAVIUM d.o.o., Celjska cesta 7, 3250 Rogaška Slatina, matična številka: 6407595000, davčna številka: 98806700, e-poštni naslov: kontakt@autodna.si, ali v nadaljevanju "AUTODNA", ki je tudi upravljavec in ponudnik storitev spletnega mesta autodna@autodna.si

II DEFINICIJE:

 1. KODA ZA POPUST – kombinacija alfanumeričnih znakov, ki so uporabniku podani v skladu s pogoji uporabe, zapisanimi v oddelku III tega dokumenta. Uporabnik kodo vnese pri nakupu poročila na autoDNA.si
 2. UPORABNIK – fizična oseba s polno pravno zmožnostjo, da deluje v skladu z zakonom. Pravna oseba ali gospodarski subjekt brez pravne osebnosti, ki uporablja storitve, ki jih nudi AUTODNA preko autoDNA.si
 3. IZDELEK – spletna storitev na voljo na autoDNA.si, ki svojemu uporabniku prinaša informacije o izbranem vozilu ter njegovo polno zgodovino – predstavljeno na spletu v elektronski obliki. Obseg informacij, ki jih prinaša autoDNA.si in jih prevzame uporabnik.
 4. POGOJI UPORABE – ta dokument, ki našteva pogoje uporabe za uporabo kode za popust.
 5. SPLETNA STRAN – spletna stran AUTODNA na voljo na www.autodna.si
 6. POGODBENIK – fizična oseba s polno pravno zmožnostjo delovanja v skladu z zakoni ali gospodarski subjekt brez pravne osebnosti, ki sodeluje z AUTODNA kot del podružniškega programa, ki je na voljo na afilio.autodna.si
 7. Pogoji uporabe strani autoDNA.si so zapisani na ločenem dokumentu, ki ga lahko najdete na https://www.autodna.si/pogoji-uporabe.
 8. Pravila sodelovanja v podružniškem programu autoDNA so določena na naslednji povezavi https://afilio.autodna.si/pogoji-uporabe.

III DOSTOPNOST KOD ZA POPUST

 1. AUTODNA deluje tako, da so kode za popust na voljo uporabnikom ali pogodbenikom, ki dano kodo za popust sami širijo.
 2. AUTODNA kode za popust podaja preko e-poštnih sporočil na izbrane naslove uporabnikov ali pogodbenikom; kot del promocij, ki jih organizira AUTODNA, v skladu s pogoji uporabe le teh.
 3. Koda za popust, do katere v skladu s promocijo lahko dostopa uporabnik, je objavljena na autoDNA blogu skupaj z omejitvami promocije; prav tako je lahko dostopna spletna povezava, ki ob kliku samodejno zniža ceno na spletni strani.
 4. Koda za popust, ki je uporabniku na voljo v okviru promocijske kampanje, je lahko na voljo v obliki posebnega gesla (niz črkovno-številčnih znakov) ali pa je na voljo prek povezave, ki ob sledenju samodejno vnese kodo za popust na spletni strani v polje, rezervirano za vnos kode za popust ob nakupu izdelka.

IV POGOJI UPORABE KOD ZA POPUST

 1. Vrednost kode za popust določa AUTODNA; Vedno je navedena ob ali na sami kodi za popust.
 2. Koda za popust pomeni odstotni popust.
 3. Uporabnik ima pravico do uporabe kode; Uporaba kode ni obvezna.
  Postopek uporabe kode za popust:
  1. Vnesite 17-mestno VIN številko izbranega avtomobila na domači strani autoDNA.si
  2. Izberite izdelke
  3. Vpišite / Registrirajte se na autoDNA.si
  4. Izberite način plačila
  5. Kodo za popust uporabite s pritiskon na gumb ”Imate kodo za popust?”
  6. Vnesite kodo za popust v polje " Tu vnesite kodo za popust", razen če je bila že samodejno dodana - v tem primeru preverite, ali je enaka kodi za popust, ki ste jo prejeli.
  7. Nato potrdite uporabo kode za popust s klikom na gumb "Potrdi".
  8. Po uporabi kode za popust se cena izbranega izdelka/izdelkov zniža za vrednost kode za popust - ustrezne informacije bodo prikazane na spletni strani.
 4. Kode za popust so na voljo le za izdeke, ki se lahko plačajo na spletu.
 5. Na spletni strani so na voljo naslednji načini plačila: Visa ali MasterCard, Valu in Paypal.
 6. V skladu z informacijami, ki jih podaja koda, se le ta lahko uporabi za izdelke na spletni strani ali za vse izdelke, ki so tu na voljo
 7. AUTODNA se zavezuje, da določi, na katere izdelke se koda nanaša.
 8. Število kod za popust lahko omejuje AUTODNA; AUTODNA se zavezuje za določanje, če je razpoložljivost določene ali vsake kode omejena.
 9. AUTODNA se zavezuje, da bo določil datum izteka za kode. Koda je lahko na voljo le za izdelke, katerih cena je višja od minimalne, ki jo je za izbrano kodo določil AUTODNA.
 10. Uporabnik lahko kodo uporabi le enkrat; pri enem naročilu.
 11. Vrednost kode za popust ne more biti zamenjana za gotovino
 12. Kode za popust se ne morejo združiti z drugimi promocijami, ki morda tečejo na spletni strani.

V OSEBNI PODATKI

AUTODNA je upravljavec osebnih podatkov, ki se obdelujejo na spletnem mestu za namene teh določil in pogojev. Glede na namen in obseg se osebni podatki obdelujejo v skladu s Politiko zasebnosti, objavljeno na našem spletnem mestu. Politika zasebnosti navaja pravila, ki veljajo za obdelavo osebnih podatkov s strani upravljavca zaradi zagotavljanja storitve prek spletnega mesta. Določa podlago, cilje in obseg obdelave osebnih podatkov ter pravice oseb, katerih osebni podatki se obdelujejo. Določa tudi uporabo piškotkov in analitičnih orodij s strani spletne strani. Uporaba kod za popust in spletne strani je prostovoljna. Podobno je posredovanje osebnih podatkov s strani uporabnika kode za popust ali spletnega mesta prostovoljno, razen v primerih, določenih s politiko zasebnosti.

VI POSTOPEK PRITOŽBE

 1. Morebitne pritožbe v zvezi s kodami za popust lahko pošljete po elektronski pošti na naslov contact@autodna.com ali kontakt@autodna.si. Prosimo, da pri pošiljanju uporabite naslednji naslov sporočila: "Koda za popust - pritožba", da bomo lahko vašo pritožbo hitreje obdelali. Pritožbo lahko vložite tudi na druge načine, vključno s pošiljanjem pisma na naslov družbe AUTODNA.
 2. AUTODNA priporoča, da v opisu pritožbe navedete naslednje informacije: (1) informacije in okoliščine, povezane s predmetom pritožbe, zlasti vrsto nepravilnosti in datum njenega nastanka; (2) željeno razmotritev pritožbe in (3) kontaktne podatke vlagatelja pritožbe - tako bo AUTODNA pritožbo lažje in hitreje obdelal. Zgoraj navedene zahteve so le predlog in ne vplivajo na učinkovitost predloženih pritožb, ki ne vsebujejo predlaganega opisa pritožbe.
 3. Če se med obravnavo pritožbe spremenijo kontaktni podatki, ki jih je posredoval vlagatelj pritožbe, mora vlagatelj o tem obvestiti družbo AUTODNA.
 4. Predlagatelj pritožbe lahko predloži dokaze (npr. slike, posnetke zaslona, dokumente), povezane s predmetom pritožbe. Družba AUTODNA lahko vlagatelja pritožbe tudi zaprosi za dodatne informacije ali dokaze (npr. slike, posnetke zaslona), če to družbi AUTODNA pomaga pri reševanju pritožbe in pospešitvi postopka.
 5. Pritožbe bodo obravnavane takoj, tj. najkasneje v 14 dneh po tem, ko jih je prejela družba AUTODNA.
 6. Podlaga in obseg zakonske odgovornosti družbe AUTODNA sta določena s splošno veljavno zakonodajo, zlasti s Civilnim zakonikom, Zakonom o pravicah potrošnikov (Uradni list 2014, št. 827, prečiščeno besedilo Uradni list 2020, št. 287, s spremembami) in Zakonom z dne 18. julija 2002 o opravljanju storitev po elektronski poti (Uradni list št. 144, št. 1204, s spremembami).

VII KONČNE DOLOČBE

 1. Za vsa vprašanja, ki niso urejena v tej pogojih, se uporabljajo ustrezne določbe poljskega prava in civilnega zakonika.
Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.