• Domov /
 • Kode za popust – Pogoji uporabe

Pogoji uporabe kod za popust na autoDNA.

I PONUDNIK

Kode za popust podaja ASDIRECT Sp. z o.o. s sedežem v mestu Łódź (90-560), at ul. Karolewska 13C lok. 31, zapisani v register podjetij, ki ga hrani Okrožno sodišče mesta Łódź pod št. 0000349742, registracijsko sodišče, kjer se hranijo dokumenti o podjetju: Okrožno sodišče mesta Łódź – Śródmieście in Łódź, 20th Oddelek Narodnega sodnega registra; deljeni kapital PLN 12,900.00, Identifikacijska številka industrije (REGON) 121164104, Davčna številka (NIP) 5492391545, e-mail kontakt@autodna.pl (v nadaljevanju “ASDIRECT”), ki je prav tako ponudnik autoDNA.com

II DEFINICIJE:

 1. KODA ZA POPUST – kombinacija alfanumeričnih znakov, ki so uporabniku podani v skladu s pogoji uporabe, zapisanimi v oddelku III tega dokumenta. Uporabnik kodo vnese pri nakupu poročila na autoDNA.com
 2. UPORABNIK – fizična oseba s polno pravno zmožnostjo, da deluje v skladu z zakonom. Pravna oseba ali gospodarski subjekt brez pravne osebnosti, ki uporablja storitve, ki jih nudi ASDIRECT preko autoDNA.com
 3. IZDELEK – spletna storitev na voljo na autoDNA.com, ki svojemu uporabniku prinaša informacije o izbranem vozilu ter njegovo polno zgodovino – predstavljeno na spletu v elektronski obliki. Obseg informacij, ki jih prinaša autoDNA.com in jih prevzame uporabnik.
 4. POGOJI UPORABE – ta dokument, ki našteva pogoje uporabe za uporabo kode za popust.
 5. SPLETNA STRAN – spletna stran ASDIRECT na voljo na www.autodna.com
 6. POGODBENIK – fizična oseba s polno pravno zmožnostjo delovanja v skladu z zakoni ali gospodarski subjekt brez pravne osebnosti, ki sodeluje z ASDIRECT kot del podružniškega programa, ki je na voljo naafilio.autodna.com
 7. Pogoji uporabe strani autoDNA.com so zapisani na ločenem dokumentu, ki ga lahko najdete na https://www.autodna.si/pogoji-uporabe.
 8. Pravila sodelovanja v podružniškem programu www.afilio.autodna.si ločene omejitve so na voljo na: https://afilio.autodna.com/terms-and-conditions.

III DOSTOPNOST KOD ZA POPUST

 1. ASDIRECT deluje tako, da so kode za popust na voljo uporabnikom ali pogodbenikom, ki dano kodo za popust sami širijo.
 2. ASDIRECT kode za popust podaja preko e-poštnih sporočil na izbrane naslove uporabnikov ali pogodbenikom; kot del promocij, ki jih organizira ASDIRECT, v skladu s pogoji uporabe le teh.
 3. Koda za popust, do katere v skladu s promocijo lahko dostopa uporabnik, je objavljena na autoDNA blogu skupaj z omejitvami promocije; prav tako je lahko dostopna spletna povezava, ki ob kliku samodejno zniža ceno na spletni strani.

IV POGOJI UPORABE KOD ZA POPUST

 1. Vrednost kode za popust določa ASDIRECT; Vedno je navedena ob ali na sami kodi za popust.
 2. Koda za popust pomeni odstotni popust.
 3. Uporabnik ima pravico do uporabe kode; Uporaba kode ni obvezna.
  Postopek uporabe kode za popust:
  1. Vnesite 17-mestno VIN številko izbranega avtomobila na domači strani autoDNA.si
  2. Izberite izdelke
  3. Vpišite / Registrirajte se na autoDNA.com
  4. Izberite način plačila
  5. Kodo za popust uporabite s pritiskon na gumb ”Imate kodo za popust?”
  6. Vpišite jo na polje “Tu vnesite kodo za popust”
  7. Vrednost izbranih izdelkov bo s kodo znižana.
 4. Kode za popust so na voljo le za izdeke, ki se lahko plačajo na spletu.
 5. Na spletni strani so na voljo naslednji načini plačila: Visa ali MasterCard, Dotpay, Paypal.
 6. V skladu z informacijami, ki jih podaja koda, se le ta lahko uporabi za izdelke na spletni strani ali za vse izdelke, ki so tu na voljo
 7. ASDIRECT se zavezuje, da določi, na katere izdelke se koda nanaša.
 8. Število kod za popust lahko omejuje ASDIRECT; ASDIRECT se zavezuje za določanje, če je razpoložljivost določene ali vsake kode omejena.
 9. ASDIRECT se zavezuje, da bo določil datum izteka za kode. Koda je lahko na voljo le za izdelke, katerih cena je višja od minimalne, ki jo je za izbrano kodo določil ASDIRECT.
 10. Uporabnik lahko kodo uporabi le enkrat; pri enem naročilu.
 11. Vrednost kode za popust ne more biti zamenjana za gotovino
 12. Kode za popust se ne morejo združiti z drugimi promocijami, ki morda tečejo na spletni strani.

V KONČNE DOLOČBE

 1. Pritožbe, ki se nanašajo na kode za popust, se lahko pošlje na reklamacja@autodna.pl; kot temo sporočila prosim vključite “Koda za popust - pritožba” saj to pomeni hitrejšo obdelavo sporočila. Pritožbo prav tako lahko pošljete pisno na naslov podjetja ASDIRECT.
 2. Pritožbe bomo obravnavali hitro; najdlje v 14 dneh od dneva, ko ASDIRECT prejme pritožbo.
 3. Za vse zadeve, ki niso obravnavane v teh določbah, veljajo določbe civilnega zakonika ter drugi veljavni predpisi poljske zakonodaje.
 4. Ta dokument je bil preveden z Poljskega v Angleški jezik ter z Angleškega v Slovenski. V primeru različnih tolmačenj med besedili prevladuje poljska različica.
Łódź, dan 2016-07-18
Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.