• Domov /
 • Kode za popust – Pogoji uporabe

Pogoji uporabe kod za popust na autoDNA

I PONUDNIK

Kode za popust podaja AUTODNA Sp. z o.o. s sedežem v mestu Łódź (94-104), at ul. Obywatelska 128/152, zapisani v register podjetij, ki ga hrani Okrožno sodišče mesta Łódź pod št. 0000349742, registracijsko sodišče, kjer se hranijo dokumenti o podjetju: Okrožno sodišče mesta Łódź – Śródmieście in Łódź, 20th Oddelek Narodnega sodnega registra; deljeni kapital PLN 50 000, Identifikacijska številka industrije (REGON) 121164104, Davčna številka (NIP) 5492391545, e-mail kontakt@autodna.pl in NAVIUM d.o.o., Celjska cesta 7, 3250 Rogaška Slatina, matična številka: 6407595000, davčna številka: 98806700, e-poštni naslov: autodna@autodna.si

II DEFINICIJE:

 1. KODA ZA POPUST – kombinacija alfanumeričnih znakov, ki so uporabniku podani v skladu s pogoji uporabe, zapisanimi v oddelku III tega dokumenta. Uporabnik kodo vnese pri nakupu poročila na autoDNA.si
 2. UPORABNIK – fizična oseba s polno pravno zmožnostjo, da deluje v skladu z zakonom. Pravna oseba ali gospodarski subjekt brez pravne osebnosti, ki uporablja storitve, ki jih nudi AUTODNA preko autoDNA.si
 3. IZDELEK – spletna storitev na voljo na autoDNA.si, ki svojemu uporabniku prinaša informacije o izbranem vozilu ter njegovo polno zgodovino – predstavljeno na spletu v elektronski obliki. Obseg informacij, ki jih prinaša autoDNA.si in jih prevzame uporabnik.
 4. POGOJI UPORABE – ta dokument, ki našteva pogoje uporabe za uporabo kode za popust.
 5. SPLETNA STRAN – spletna stran AUTODNA na voljo na www.autodna.si
 6. POGODBENIK – fizična oseba s polno pravno zmožnostjo delovanja v skladu z zakoni ali gospodarski subjekt brez pravne osebnosti, ki sodeluje z AUTODNA kot del podružniškega programa, ki je na voljo na afilio.autodna.si
 7. Pogoji uporabe strani autoDNA.si so zapisani na ločenem dokumentu, ki ga lahko najdete na https://www.autodna.si/pogoji-uporabe.
 8. Pravila sodelovanja v podružniškem programu autoDNA so določena na naslednji povezavi https://afilio.autodna.si/pogoji-uporabe.

III DOSTOPNOST KOD ZA POPUST

 1. AUTODNA deluje tako, da so kode za popust na voljo uporabnikom ali pogodbenikom, ki dano kodo za popust sami širijo.
 2. AUTODNA kode za popust podaja preko e-poštnih sporočil na izbrane naslove uporabnikov ali pogodbenikom; kot del promocij, ki jih organizira AUTODNA, v skladu s pogoji uporabe le teh.
 3. Koda za popust, do katere v skladu s promocijo lahko dostopa uporabnik, je objavljena na autoDNA blogu skupaj z omejitvami promocije; prav tako je lahko dostopna spletna povezava, ki ob kliku samodejno zniža ceno na spletni strani.

IV POGOJI UPORABE KOD ZA POPUST

 1. Vrednost kode za popust določa AUTODNA; Vedno je navedena ob ali na sami kodi za popust.
 2. Koda za popust pomeni odstotni popust.
 3. Uporabnik ima pravico do uporabe kode; Uporaba kode ni obvezna.
  Postopek uporabe kode za popust:
  1. Vnesite 17-mestno VIN številko izbranega avtomobila na domači strani autoDNA.si
  2. Izberite izdelke
  3. Vpišite / Registrirajte se na autoDNA.si
  4. Izberite način plačila
  5. Kodo za popust uporabite s pritiskon na gumb ”Imate kodo za popust?”
  6. Vpišite jo na polje “Tu vnesite kodo za popust”
  7. Vrednost izbranih izdelkov bo s kodo znižana.
 4. Kode za popust so na voljo le za izdeke, ki se lahko plačajo na spletu.
 5. Na spletni strani so na voljo naslednji načini plačila: Visa ali MasterCard, Valu in Paypal.
 6. V skladu z informacijami, ki jih podaja koda, se le ta lahko uporabi za izdelke na spletni strani ali za vse izdelke, ki so tu na voljo
 7. AUTODNA se zavezuje, da določi, na katere izdelke se koda nanaša.
 8. Število kod za popust lahko omejuje AUTODNA; AUTODNA se zavezuje za določanje, če je razpoložljivost določene ali vsake kode omejena.
 9. AUTODNA se zavezuje, da bo določil datum izteka za kode. Koda je lahko na voljo le za izdelke, katerih cena je višja od minimalne, ki jo je za izbrano kodo določil AUTODNA.
 10. Uporabnik lahko kodo uporabi le enkrat; pri enem naročilu.
 11. Vrednost kode za popust ne more biti zamenjana za gotovino
 12. Kode za popust se ne morejo združiti z drugimi promocijami, ki morda tečejo na spletni strani.

V OSEBNI PODATKI

AUTODNA je upravljavec osebnih podatkov, ki se obdelujejo na spletnem mestu za namene teh določil in pogojev. Glede na namen in obseg se osebni podatki obdelujejo v skladu s Politiko zasebnosti, objavljeno na našem spletnem mestu. Politika zasebnosti navaja pravila, ki veljajo za obdelavo osebnih podatkov s strani upravljavca zaradi zagotavljanja storitve prek spletnega mesta. Določa podlago, cilje in obseg obdelave osebnih podatkov ter pravice oseb, katerih osebni podatki se obdelujejo. Določa tudi uporabo piškotkov in analitičnih orodij s strani spletne strani. Uporaba kod za popust in spletne strani je prostovoljna. Podobno je posredovanje osebnih podatkov s strani uporabnika kode za popust ali spletnega mesta prostovoljno, razen v primerih, določenih s politiko zasebnosti.

VI KONČNE DOLOČBE

 1. Pritožbe, ki se nanašajo na kode za popust, se lahko pošlje na kontakt@autodna.si; kot temo sporočila prosim vključite “Koda za popust - pritožba” saj to pomeni hitrejšo obdelavo sporočila. Pritožbo prav tako lahko pošljete pisno na naslov podjetja AUTODNA v Sloveniji.
 2. Pritožbe bomo obravnavali hitro; najdlje v 14 dneh od dneva, ko AUTODNA prejme pritožbo.
 3. Za vse zadeve, ki niso obravnavane v teh določbah, veljajo določbe civilnega zakonika ter drugi veljavni predpisi poljske zakonodaje.
 4. Ta dokument je bil preveden z Poljskega v Angleški jezik ter z Angleškega v Slovenski. V primeru različnih tolmačenj med besedili prevladuje poljska različica.
Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.