|

O vozilih vemo največ!

autoDNA je eden največjih svetovnih ponudnikov informacijskih storitev o zgodovini vozil rabljenih avtomobilov. Zgodovino vozila nudimo v obliki poročila, ki na kratko prikazuje njegov življenjski cikel. Poročila so zasnovana tako, da na preprost, jedrnat in čitljiv način predstavijo zgodovino vozila. Namen autoDNA je, da vam pomaga pri sprejemanju informirane odločitve in s tem zmanjšane tveganosti v postopku nakupa vozila.

Poročila autoDNA so na voljo za vse vrste vozil, vključno z osebnimi avtomobili, tovornimi vozili, motornimi kolesi ali priklopniki, ki so bila izdelana po letu 1981 in imajo 17-mestno edinstveno identifikacijsko številko karoserije (t. i. VIN številka). Z njo lahko prek naše spletne storitve takoj dobite poročilo o rabljenem avtomobilu, ki vas zanima.

autoDNA je #1 na trgu. Zaupali so nam že milijoni, zato, če razmišljate o nakupu rabljenega vozila, ne čakajte, pridružite se jim in tudi vam bomo pomagali spejeti pravilno odločitev.

Naše poslanstvo

autoDNA skrbi, da se na trgu rabljenih vozil dogajajo spremembe

autoDNA si nenehno prizadeva za večjo varnost in transparentnost poslovanja na trgu rabljenih vozil. Naše poslanstvo je, da vam pomagamo pri izbiri vozila: pomagamo zmanjšati tveganje pri nakupu vozila, kupca seznaniti z razpoložljivimi podatki o vozilu, ter tako pripomoči k povečanju njegovega zaupanja v prodajalca. Nenehno zmanjšujemo asimetrijo informacij na avtomobilskem trgu.

Zahvaljujoč autoDNA poročilom, spreminjamo trg rabljenih vozil na bolje.

autoDNA VIZIJA

Zgodovina vozila brez cenzure s pomočjo autoDNA

Ne pozabite – pri nas lahko najdete katero koli zgodovino vozil brez cenzure. autoDNA je trenutno ena najpopolnejših baz podatkov o vozilih na svetu. Na milijone strank je že zaupalo in uporabljalo autoDNA. Zahvaljujoče nam, so se številni izognili skritim težavam in nakupu slabega avtomobila (tako imenovani »avto limona«). Naša poročila vam bodo pomagala spoznati vsak rabljen avto še preden preide v vaše lastništvo. Zavedajte se, da imate vso pravico do tega.

Zakaj je to pomembno

Transparentnost z autoDNA

Transparentnost je temelj svobodnih in razvitih trgov. Zahvaljujoč njej lahko ločimo med vozili dobre in slabe kakovosti. Posledično lahko s tem pri prvih dosegamo višjo ceno, pri drugih pa, vsaj v očeh kupca, nižjo.

autoDNA poročilo o zgodovini vozila je izdelek, ki vam bo pomagal oceniti kakovost vozila, ki ga ponuja prodajalec. Tako boste lažje opravili pogovor, pregled ali testno vožnjo. Prav tako vam bo pomagal doseči ugodno ceno tako pri nakupu avtomobila kot pri nadaljnji prodaji.

Naše stranke

Naše cenjene stranke podpiramo že od leta 2010

Več kot 3 milijone strank na autoDNA

3M+

strank

Več kot 200 milijonov obiskov spletnih strani autoDNA

200M+

obiskov naše spletne strani

autoDNA podpira več kot 300 pooblaščenih prodajalcev in trgovcev z rabljenimi vozili

300+

pooblaščenih prodajnih mest in prodajalcev rabljenih vozil

autoDNA je na voljo v več kot 150 državah

150+

držav

Več kot 50.000 poizvedb o zgodovini vozil v sistemu autoDNA na dan

50 000+

poizvedb o zgodovini vozila

Več kot 200.000 sledilcev na družbenih omrežjih profilov autoDNA

200 000+

sledilcev - na družbenih omrežjih

Naše številke

Mednarodni podatki na enem mestu

autoDNA podatkovna baza z več kot 500 milijoni vozil

500 000 000+

vozil

Podatki iz več kot 50.000 ustanov iz avtomobilskega sektorja

50 000+

subjektov iz avtomobilskega sektorja

autoDNA podatkovna baza vsebuje zapise iz več kot 20 držav EU in ZDA

20+ držav

iz EU in ZDA

Naša ekipa

Če stremite k konstantnemu razvoju

Pridruži se

Kontaktirajte nas

autoDNA kontaktni podatki

Sedež podjetja

autoDNA naslov

NAVIUM Group d.o.o.

KRS, NIP in REGON številke autoDNA

Celjska cesta 7, 3250 Rogaška Slatina

Kontaktni naslov autoDNA centra za pomoč uporabnikom

kontakt@autodna.si

Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.