Kaj je novega pri autoDNA?
NOVO autoDNA poročilo o zgodovini vozila

Novo autoDNA poročilo o zgodovini vozila

1 julija 2022

Od 1. julija 2022 bo autoDNA poročilo o zgodovini vozil ponujalo dodano vrednosti za naše cenjene stranke. Da bi sledili svetovnim trendom, je bil postopek nakupa na spletni strani poenostavljen in bolj intuitiven. Cilj sprememb je strankam ponuditi nove ugodnosti, ki so jih navdihnile sodobne rešitve, ki se uvajajo in uporabljajo na svetovnih trgih.

4Min.
Najbolj brano
Avto – limona

Avto “ožeti” kot limono in ga nato prodati !?

2 februarja 2022

“Avto – limona” ( iz ang. Lemon ) v ZDA velja za tisti avto, ki pomeni težave; nesreče, poplave, prenosi lastništva ip. Na splošno, to so situacije, ki lahko vozilu znatno znižajo njegovo vrednost. Od kod izhaja izraz? In kako to, da deluje tako dobro na ameriškem trgu rabljenih vozil, pri nas pa skoraj ni poznan?

7Min.
autoDNA poroča
Svetovni hitrostni rekorder SSC Tuatara

Svetovni hitrostni rekorder SSC Tuatara !

28 januarja 2022

SSC Tuatara je kot prvi prevozil mejo 500 km/h. Hitrostni rekordi se sicer merijo na dva načina. Ali v eno smer ali kot seštevek obeh prevoženih smeri. Dosedanji rekorder je bil Koeninsegg Agera RS, butična znamka iz Švedske. SSC Tuatara je rekord postavil na istem mestu kot slednji, in sicer v ameriški državi Nevada (Las Vegas).

2Min.
autoDNA poroča
Mercedes Benz S class

Mercedes S klasa W223 !

9 oktobra 2020

Novica ni popolnova nova, vendar je vseeno relevantna in sveža, saj gre pri tem avtomobilu za enega najpomembnejših in uglednih predstavnikov super luksuznih limuzin. Tudi zgodovinsko gledano je tako, saj je Mercedes S-klasa najbolje prodajan avtomobil v svojem razredu.

2Min.
Najbolj brano
kontrolna lučka na armaturni plošči

Kaj pomeni posamezna kontrolna lučka na armaturni plošči ?

31 oktobra 2019

Medtem ko vsak voznik upa, da njegovo vozilo nikoli ne bo odpovedalo, življenje dokazuje, da se lahko zgodi karkoli. Kaj, če se na nadzorni plošči prikaže kontrolna lučka, vendar nimate pojma, kaj to pomeni in kaj v tem primeru narediti ? V nadaljevanju se bomo posvetili najbolj pogostim kontrolnim lučkam in njihovi razlagi, da se boste na poti počutili varneje.

9Min.